Από την ομοσπονδία ο ελεγχος και οχι απο το ΕΣΚΑΝ

Ο Πύρρος Δήμας απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Ιούλος Συναδινός, μετά το κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρών και υπογράμμισε πως τον έλεγχο έκανε η ελληνική ομοσπονδία και όχι το ΕΣΚΑΝ.
15/04/2018 • 11:12
Ο Πύρρος Δήμας
  • shares
Ο Πύρρος Δήμας απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Ιούλος Συναδινός, μετά το κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρών και υπογράμμισε πως τον έλεγχο έκανε η ελληνική ομοσπονδία και όχι το ΕΣΚΑΝ.

Αναλυτικά, τα όσα τονίζει ο Πύρρος Δήμας: «"Κύριε γενικέ γραμματέα (Αθλητισμού), φίλε Ιούλιε. Έμαθα ότι σε θλίβει, σε θυμώνει και σε πεισμώνει το πρόσφατο κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρών. Χαίρομαι! Έχεις δίκιο κι εμείς είμαστε στο πλευρό σου, ως Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, για να αποδεικνύουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το ντόπινγκ! Τα λίγα χρήματα που παίρνουμε τα διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά και προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί ως γενικός γραμματέας (Αθλητισμού) θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο έλεγχος από τον οποίο προέκυψε το τελευταίο θετικό δείγμα έγινε από την Ομοσπονδία μας και όχι από το ΕΣΚΑΝ, με αποκλειστικά δικά μας έξοδα. 

Άρα πέρα από τη θλίψη και το πείσμα σου μπορείς να εκφράσεις και τη χαρά σου που είμαστε εδώ για να μη σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας και στο ντόπινγκ. 

Φίλε Ιούλιε, η Άρση Βαρών έχει πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό των καθαρών αθλητών και θα τους επιβραβεύουμε με κάθε τρόπο. 

Φαντάζομαι και μετά το συνέδριο αντιντόπινγκ που κάνατε πέρυσι στο ΣΕΦ θα έχετε έτοιμη τη συγχαρητήρια ανακοίνωση, καθώς μια ομοσπονδία ακολουθεί πιστά τα όσα με θέρμη είχατε δηλώσει πέρυσι! Που κάνει ελέγχους αντιντόπινγκ, που θέλει τον καθαρό αθλητισμό. 

Τους ίδιους στόχους υποθέτω οτι έχουμε φίλε γενικέ γραμματέα (Αθλητισμού)».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ