Συναδινός: «Πόλεμο στον πόλεμο των ντοπαριστών»

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Ιούλιος Συναδινός, σχετικά με τη στάση της γενικής γραμματείας αθλητισμού κατά των κρουσμάτων ντόπινγκ.
14/04/2018 • 10:24
Ο Ιούλιος Συναδινός
  • shares
Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Ιούλιος Συναδινός, σχετικά με τη στάση της γενικής γραμματείας αθλητισμού κατά των κρουσμάτων ντόπινγκ. Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού σχολίασε το πρόσφατο κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρών υπογραμμίζοντας πως άπαντες είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη συγκεκριμένη μάστιγα.

Χαρακτηριστικά, ο Συναδινός έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Μας θλίβει, μας θυμώνει και μας πεισμώνει το νέο κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρών, ώστε να εντείνουμε τη μάχη απέναντι στους αμετανόητους εμπόρους. Το εργαστήριο, μέσα από πολλές δυσκολίες, θα εξακολουθεί να κάνει το χρέος του και το ΕΣΚΑΝ θα τηρεί απαρέγκλιτα τους νόμους. Αμείλικτα. Πόλεμο στον πόλεμο των ντοπαριστών».

Αφορμή στάθηκε το κρούσμα ντόπινγκ από μια αθλήτρια της προμεσογειακής ομάδας άρσης βαρών, η οποία είχε υποβληθεί σε έλεγχο από την ΕΟΑΒ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη αθλήτρια ασχολείται με το cross fit. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος. Η αθλήτρια είχε υποβληθεί σε αντιντόπινγκ κοντρόλ, στα μέσα Μαρτίου. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/02/2019 • 07:20

Δοκιμασίες για θεωρητικά φαβορί σε Τορίνο, Γλασκόβη και Νόριτς

Η Ρόμα. η Γκλάντμπαχ η Λιντς και η Νόριτς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί σήμερα σε αναμετρήσεις όπου οι αντίπαλοί τους κάθε άλλο παρά το ρόλο του κομπάρσου θέλουν να παίξουν! Στην διαχερίση της κούρασης πιθανόν να έχουμε ανατροπές δεδομένων σε Τορίνο, Γλασκόβη