Άρση βαρών σε νέα εποχή

Η ελληνική άρση βαρών ξεκίνησε, νωρίς – νωρίς μέσα στο 2018, την είσοδο της στη νέα εποχή με το βλέμμα όλων των ανθρώπων στη διεκδίκηση διακρίσεων στο εγγύς μέλλον.
26/01/2018 • 22:13
Άρση Βαρών
  • shares
Ήδη είχαμε τη πρώτη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΒ  με τους νέους εθνικούς προπονητές Χρήστο Κωνσταντινίδη και Οδυσσέα Δήμα.

Για την ακρίβεια συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Πύρρο Δήμα, τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Ευάγγελο Προκοπίδη, τον Πρόεδρο της ΤΕ Μακεδονίας – Θράκης κ. Κώστα Καζακλή, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΑΒ κ. Φώτη Καυμενάκη παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Ηλιού.

Ο Πύρρος Δήμας ανέπτυξε στους δύο εθνικούς προπονητές τη φιλοσοφία και τους στόχους του νέου αγωνιστικού σχεδιασμού καθώς και τις προτεραιότητες της ΕΟΑΒ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συζήτηση έγινε σε πλαίσιο απόλυτης συναίνεσης και κατανόησης και δεν είναι τυχαίο ότι διάρκεσε περίπου τρεις ώρες καθ όσον αναλύθηκαν διεξοδικά όλοι οι τομείς του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Ο Πρόεδρος Πύρρος Δήμας τόνισε:

«Θα πρέπει να ξεπεράσουμε παθογένειες του παρελθόντος, να αλλάξουμε ότι χρειάζεται στη νοοτροπία και να διαμορφώσουμε ένα υγιές περιβάλλον όπου θα ευοδωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες στην επίτευξη των αγωνιστικών προσανατολισμών μας».

Επίσης έκανε ειδική αναφορά στη δυναμική παρουσία ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών στη διάρκεια του τελευταίου πανελληνίου πρωταθλήματος. Δυναμική που με τη βοήθεια των προπονητών και των σωματείων θα πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε νέα παιδιά να συγκροτήσουν τις προεθνικές ομάδες.

Οι εθνικοί προπονητές κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη λειτουργία των προεθνικών και εθνικών ομάδων, τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους και το πρόγραμμα συμμετοχής σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, όπως επίσης και τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της άρσης βαρών στον Άγ.Κοσμά.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/06/2019 • 08:13

Ο ενθουσιασμός φέρνει γκολ στο Euro U21 και στο κύπελλο Νορβηγίας

Ο πρώτος τελικός της ανόδου για την Primera Division έχει ως φαβορί την Λα Κορούνια. Πολύ πιο ανταγωνιστικό το ματς της Κονγκσβίγκερ με την Τρόμσο και ίσως έτσι δούμε την αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Ιαπωνία στο Πόρτο Αλέγκρε