«Ντοπέ» άλλοι τέσσερις Ρώσοι

Ακόμη τέσσερις Ρώσοι αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, αλλά δεν είχαν κατακτήσει μετάλλιο, τιμωρήθηκαν από την ΔΟΕ με αποκλεισμό για παραβάσεις ντόπινγκ ύστερα από την επανεξέταση των δειγμάτων τους.
30/03/2017 • 23:01
Άρση βαρών
  • shares
Ακόμη τέσσερις Ρώσοι αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, αλλά δεν είχαν κατακτήσει μετάλλιο, τιμωρήθηκαν από την ΔΟΕ με αποκλεισμό για παραβάσεις ντόπινγκ ύστερα από την επανεξέταση των δειγμάτων τους. Πρόκειται για έναν αθλητή της άρσης βαρών και τρεις αθλήτριες του στίβου. Συγκεκριμένα τον Χατζιμουράτ Ακάεφ (105κ), τις αθλήτριες της σφυροβολίας, Μαρία Μπεσπαλόβα (11η στον τελικό το 2012) και Γκουλφίγια Καναφέεβα (16η στο σύνολο), καθώς και την άλτρια του τριπλούν, Βικτόρια Βαλιούκεβιτς, η οποία είχε καταταγεί 8η.

Η ΔΟΕ έχει επανεξετάσει συνολικά 1.545 δείγματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008) και του Λονδίνου (2012) κι έχει «συλλάβει», έστω και με καθυστέρηση αρκετών ετών, δεκάδες παραβάτες.
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι