“Θα στηριχθούμε στην ομάδα κι όχι μόνο στον Καβάνι για να πάμε τελικό”

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, μίλησε για τον τραυματισμό του Καβάνι και για τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει.

Ευτυχισμένος από την πρόκριση επί της Πορτογαλίας, αλλά και προβληματισμένος από τον τραυματισμό του Καβάνι εμφανίστηκε ο Όσκαρ Ταμπάρες μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο προπονητής της Εθνικής Ουρουάης αρχικά τόνισε:

«Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν η αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο και αυτός είναι ο τρόπος που βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο. Η Πορτογαλία είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και βρισκόταν πολύ συχνά στην δική μας περιοχή. Θα ήταν καλύτερα για εμάς να έχουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας και να παίξουμε το παιχνίδι πιο κοντά στην δική τους εστία. Αλλά έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον τραυματισμό του Καβάνι και για τον στόχο της ομάδας του συμπλήρωσε:

«Ο Καβάνι υπέστη έναν τραυματισμό απόψε και θα πρέπει να δούμε πώς εξελίσσεται, καθώς δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο πόσο σοβαρό είναι. Αλλά όπως πάντα θα στηριχτούμε στη δύναμη της ομάδας μας ως σύνολο. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο και γνωρίζουμε ότι η Γαλλία θα είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Έχουν δύο εξαιρετικούς επιθετικούς τον Γκριεζμάν και τον Εμπαπέ οι οποίοι είναι πολύ γρήγοροι. Και μπορείτε να δείτε πώς οι αμυντικοί υπέφεραν σήμερα για να κρατήσουν τον Εμπαπέ. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για μας, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα επιδιώξουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε εδώ για να παίξουμε και τους επτά αγώνες, μέχρι τον τελικό και θα δούμε τι θα συμβεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.