Σιφναίος: “Ήταν όνειρό μου ν΄αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό”

Ο Μαρκ Σιφναίος, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μίλησε σε Ολλανδικό μέσο και όπως είναι φυσικό, ρωτήθηκε για τη νέα του ομάδα αλλά και για τους στόχους του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων τόνισε πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό που τον έβλεπε στην τηλεόραση.

Ο Μαρκ Σιφναίος, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μίλησε σε Ολλανδικό μέσο και όπως είναι φυσικό, ρωτήθηκε για τη νέα του ομάδα αλλά και για τους στόχους του.

Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον προηγούμενο χρόνο τόνισε:

«Οι προσδοκίες δεν είναι τόσο υψηλές, όμως όλοι σε αυτό το σύλλογο ξέρουμε πως στόχος θα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση αλλά εμένα μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ εδώ. Εγώ δεν ξέρω τι έγινε πέρυσι, προσπαθώ να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και στις οδηγίες του προπονητή μου. 

Για το γεγονός πως δεν δίστασε να επιλέξει τον Παναθηναϊκό.

 “Από το πρώτο δευτερόλεπτο σκέφτηκα: αυτό είναι που θέλω, να αγωνιστώ για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της πατρίδας μου, ήταν ένα όνειρο, για μένα δεν ήταν μια δύσκολη επιλογή. Εχω παρακολουθήσει την ομάδα από μικρός. Μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ανήκει στους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και η Αθήνα είναι και η πόλη στην οποία ζει η οικογένειά μου, γι ‘αυτό είναι σπουδαίο».

Για το επίπεδο που βρήκε στον Παναθηναϊκό.

“Είχα στο μυαλό μου ότι θα μου δίνονταν κάποτε μια τέτοια ευκαιρία να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Βέβαια ούτε που τολμούσα να ονειρευτώ πως θα αγωνιστώ εκεί. Είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος. Είναι μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους προπονητές. Μέχρι στιγμής έχω κάνει την πιο δύσκολη προετοιμασία μου με τον Παναθηναϊκό.

Αν αισθάνεται πίεση που παίζει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο.

 «Δεν αισθάνομαι μεγάλη πίεση, ο καθένας είναι αρκετά ήρεμος. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και πρέπει να παίξουν ως ενήλικες, το συντομότερο δυνατό, να μάθουν από τα λάθη και να ωριμάσουν. Με φροντίζουν οι άλλοι παίκτες και το διοικητικό συμβούλιο με βοηθούν με τη γλώσσα και νιώθω σαν το σπίτι μου. 

Για τις προσδοκίες της νέας σεζόν.

«Θέλουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα κόντρα στα προγνωστικά. Ξέρουμε πως δεν υπάρχουν υψηλές προσδοκίες όμως θέλουμε να αποδείξουμε την αξία μας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.