Με 162 δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζεται η Κοζάνη για το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της

Η χτεσινή κλήρωση των γκρουπ σήμανε την πρώτη πράξη στο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Κοζάνης, που θα δώσει συνέχεια το προσεχές Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Οκτωβρίου, στην αγωνιστική δραστηριότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η χτεσινή κλήρωση των γκρουπ σήμανε την πρώτη πράξη στο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Κοζάνης, που θα δώσει συνέχεια το προσεχές Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Οκτωβρίου, στην αγωνιστική δραστηριότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η όμορφη πόλη της Μακεδονίας οργανώνει αναπτυξιακό όπεν πανελλήνιας εμβέλειας για 2η συνεχή χρονιά και είναι έτοιμη να προκαλέσει κι αυτή τη φορά τα ευμενή σχόλια όλων. Τέτοιο καιρό πέρσι είχε κάνει το εγχείρημα, ενώ το 2015 είχε φιλοξενήσει επιτυχώς τον πρώτο τελικό στον θεσμό. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης και αφορούν στις ηλικιακές κατηγορίες νέων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν σε λίγο υψηλότερο νούμερο από πέρσι και είναι 162. Επιπλέον, το 2017 είχαν γίνει έξι κατηγορίες, ενώ τώρα θα γίνουν επτά.

Στην Κοζάνη πρόκειται ν’ αγωνιστούν αγόρια και κορίτσια από 37 σωματεία όλης της χώρας. Οι τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 22 νέους, 10 νεάνιδες, 53 παίδες, 19 κορασίδες, 34 παμπαίδες, 15 παγκορασίδες και 9 μίνι παμπαίδες. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων έχει αναρτηθεί και το πρόγραμμα των αγώνων.

* Σε ρυθμό Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη. Για τη 2η αγωνιστική του 3ου γκρουπ η πολωνική ομάδα υποδέχεται μεθαύριο την επικεφαλής Σααρμπρίκεν από τη Γερμανία. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 ώρα Ελλάδας και θα έχει ζωντανή μετάδοση από το laola1.tv (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/ks-dartom-bogoria-grodzisk-mazowiecki-1-fc-saarbrucken-tt-len). Γερμανική ομάδα θ’ αντιμετωπίσει για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης και η Έσλοβ του Γιάννη Σγουρόπουλου. Απλά το συγκεκριμένο ματς, που είναι για το 4ο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει οριστεί για την άλλη Παρασκευή στις 19 του μήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.