Η απορία του Ρονάλντο λίγο πριν το Super Bowl (photo)

Ο Ρονάλντο εξέφρασε την απορία του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, σχετικά με την εμμονή των Αμερικανών να αποκαλούν το αμερικανικό ράγκμπι… ποδόσφαιρο.
Θωμάς Ναλμπάντης
04/02/2019 • 12:24
Ο Ρονάλντο
  • shares
Ο Ρονάλντο εξέφρασε την απορία του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, σχετικά με την εμμονή των Αμερικανών να αποκαλούν το αμερικανικό ράγκμπι… ποδόσφαιρο. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε πως η μπάλα που χρησιμοποιούν δε μοιάζει με μπάλα και πως δεν μπορούν να αποκαλούν κάτι ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που δεν το παίζουν με τα πόδια. Ο Ρονάλντο φωτογραφήθηκε με μια μπάλα του ράγκμπι και με έκδηλη την απορία “ζωγραφισμένη” στο πρόσωπό του. 

Χαρακτηριστικά, ο Βραζιλιάνος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: “Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ονομάζουν αυτό το άθλημα, ποδόσφαιρο αν αυτό δεν είναι μία μπάλα και δεν παίζεται με τα πόδια;”.

Το σχετικό ποστάρισμα:
Γράψτε το σχόλιο σας...
02/02/2019 • 15:21

21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD