Με Φουστέρ και Πάντελιτς στα Πηγάδια

Δυο προβλήματα λιγότερα για τον Ολυμπιακό, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Δυο προβλήματα λιγότερα για τον Ολυμπιακό, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του τους Μάρκο Πάντελιτς και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Ο Σέρβος επιθετικός δεν αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στο κύπελλο Ελλάδος, απέναντι στον Θρασύβουλο, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Από εκεί και πέρα, ο Μόνχε ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ατομικό έκαναν οι Τζιμπούρ και Χολέμπας. Επίσης, ο Φέισα ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμά του και ανεβάζει σταδιακά στροφές.

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Βαλβέρδε θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες τα χαρτιά του για τα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και την συμπαράσταση 1.300 οπαδών τους στο ματς με τους Ακρίτες. Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξασφάλισε την συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων και οι ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε θα έχουν ισχυρή υποστήριξη στο γήπεδο των Πηγαδιών, στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή του στη λύση της συνεργασίας και με τον Φράνκο Κονστάντσο. Η αρχή έγινε με την αποδέσμευση του Φραν Γέστε, ο οποίος δεν έπεισε με την παρουσία στο πρώτο μισό της περιόδου και αποτελεί από την Τρίτη παρελθόν. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Γέστε».

Στη λίστα των «ερυθρολεύκων» για την αντικατάσταση του Αργεντινού τερματοφύλακα βρίσκεται και το όνομα του Ρόι Κάρολ, ο οποίος όμως δηλώνει άγνοια μέσω του μάνατζέρ του, Διονύση Βραδέλη, για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων». Στο λιμάνι τονίζουν πως πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Κοντσάντσο, πριν προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου τερματοφύλακα.

Τέλος, αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν σε μονό ματς τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε περίπτωση πρόκρισης, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν στον δρόμο τους προς τον τελικό της διοργάνωσης, τον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός/ΟΦΗ-Πανσερραϊκός. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να κάνει όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς η κληρωτίδα ήταν με το μέρος της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.