Δείτε το Super Bowl και διεκδικήστε μια ετήσια συνδρομή Nova 3 Play

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και σιγουρα είναι το No 1 αθλητικό γεγονός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικου.
04/02/2016 • 17:50
Super bowl
  • shares
Θεωρείται  ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και σιγουρα είναι το No 1 αθλητικό γεγονός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικου. Ο λόγος  για το Super Bowl  που φέτος κλείνει τα 50!

Δείτε τον 50ο Τελικό του Super Bowl μεταξύ Denver Broncos και Carolina Panthers, τα ξημερώματα της Δευτέρας 08/02, ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova (Fox Sports HD)! 

Ο αγώνας μεταδίδεται απευθείας  από την τηλεοπτική πλατφόρμα της Nova και μπορεί ή ώρα έναρξης της να είναι λίγο περασμένη αλλά αξίζει ένα μικρό ξενυχτι εάν μαλιστα συνοδευεται απο καλή παρέα τότε επιβάλλεται. Μιά φορά το χρόνο άλλωστε  γίνεται το Super Bowl ! 

To novasports.gr θα δώσει τη δυνατότητα  σε 20 τυχερούς να δουν τον αγώνα παρέα με ένα φίλο τους στο "Mind the Pub" στην Ηλιουπολη . Οσοι παρευρεθούν εκεί εκτός από την μπύρα που θα κεράσουμε θα εχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια ετήσια συνδρομή Nova 3 Play. Για να κερδίσετε την προσκληση σας πατήστε εδώ
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη