Εσείς… καθίσατε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι η καλύτερη ευκαιρία για τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, που είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι η καλύτερη ευκαιρία για τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, που είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος ήταν φυσικά η αδυναμία των “κιτρινόμαυρων” να σφραγίσουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με την αστυνομία να… συνδράμει με τον τρόπο της στην αναβολή.

Τα προβλήματα λύθηκαν προσωρινά για την ΑΕΚ, οι ποδοσφαιριστές της υπέγραψαν τον διακανονισμό που προτάθηκε από τη διοίκηση και πλέον καλούνται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δραστηριότητα. Το ματς με τον ΟΦΗ, βέβαια, μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι.

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Ο ΟΦΗ, που νίκησε την ΑΕΚ εύκολα στον πρώτο γύρο και μεσοβδόμαδα πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στους “4” του κυπέλλου, θα πουλήσει… ακριβά το τομάρι του.

Όπως και να’ χει και με την απουσία άλλων αναμετρήσεων, το ματς της Κυριακής (26/2) στο Ολυμπιακό Στάδιο θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων του ελληνικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.