Πρόβλημα και με Σιδεράκη

Ο Γιάννης Σιδεράκης προστέθηκε στους παίκτες που δεν παίρνουν μέρος στις προπονήσεις του Πανιωνίου λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Γιάννης Σιδεράκης προστέθηκε στους παίκτες που δεν παίρνουν μέρος στις προπονήσεις του Πανιωνίου λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο Ελληνας τερματοφύλακας του Πανιωνίου, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον θώρακα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί την Τετάρτη, αλλά να ακολουθήσει θεραπευτικό πρόγραμμα. Πλέον αναμένεται τις επόμενες ημέρες να είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του, Απόστολου Μάντζιου.

Οι Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, Φανούρης Γουνδουλάκης, Ευθύμης Κουλουχέρης, απουσίασαν και την Τετάρτη από το πρόγραμμα της προπόνησης. Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από ίωση και λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο τρίτος αναρρώνει στο σπίτι του μετά το χτύπημα στο κεφάλι και την διάσειση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Τέλος, ο Πανιώνιος δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, δεδομένου πως δεν υπάρχει και αντίπαλος από την Σούπερ Λιγκ διαθέσιμος γι αυτό. Ετσι ο Απόστολος Μάντζιος αποφάσισε να συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας του με προπονήσεις, ενώ οι παίκτες θα έχουν ρεπό την Κυριακή και την Δευτέρα. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τρίτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.