«Ένα Final 4 αντάξιο των ομάδων» (video)

Αφού ευχήθηκαν όλα να κυλήσουν ομαλά και ο κόσμος να απολαύσει τα παιχνίδια, παίκτες και προπονητές των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Κηφισιάς, μίλησαν για τις βλέψεις τους στο F4 του Κυπέλλου βόλεϊ που ξεκινά το Σάββατο.

Αφού ευχήθηκαν όλα να κυλήσουν ομαλά και ο κόσμος να απολαύσει τα παιχνίδια, παίκτες και προπονητές των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Κηφισιάς, μίλησαν για τις βλέψεις τους στο F4 του Κυπέλλου βόλεϊ που ξεκινά το Σάββατο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Δήμο Γλυφάδας και εσάς τους δημοσιογράφους γιατί ξέρω ότι θέλετε να ευχαριστηθείτε τους αγώνες με όμορφο θέματα και να δείτε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα και οι παίχτες μου έχουν δώσει την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα δεύτερο φάιναλ-4. Αύριο θα γίνουν πολύ δύσκολα και όμορφα παιχνίδια. Εύχομαι όλος ο κόσμος να ευχαριστηθεί τους αγώνες. Περιμένω έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, καμία σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν θα παίξουν ρόλο οι νίκες μας επί του ΠΑΟΚ φέτος. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος». 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: «Σίγουρα είναι μία γιορτή του βόλεϊ. Θέλω να σταθώ πρώτα ότι θα είναι μεγάλο κέρδος για το βόλεϊ η παρουσία μικρών παιδιών. Τα χρειαζόμαστε και θέλουμε να ασχοληθούν με το άθλημα μας. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά και θα είναι μία γιορτή για αυτά. Για μας είναι στόχος, ο Ολυμπιακός θέλει να το κατακτήσει το Κύπελλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Για να το πάρεις θέλεις δύο νίκες και εμείς εκεί στοχεύουμε. Δεν θα παίξει ρόλο οι νίκες που έχουμε φέτος επί του ΠΑΟΚ. Στις διοργανώσεις και τα φάιναλ-4 τα σερί τα ξεχνάμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Εμείς θέλουμε το κύπελλο και εκεί στοχεύουμε».

Ο Βασίλης Κουρνέτας, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ανέφερε: 

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία. Είναι σημαντικό να γίνονται μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι ο κόσμος που είναι στο βόλεϊ είναι καλό να βλέπει αυτά τα γεγονότα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το γήπεδο θα γέμιζε, αλλά η κατάσταση που επικρατεί δεν μας δίνει αυτήν τη δυνατότητα. Γι’ αυτό και εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. 

Ήρθαμε να πάρουμε τον τίτλο όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Είναι δύο μέρες, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Εμείς, αν κρίνουμε από το τελευταίο Final 4 στη Σύρο, δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Ίσως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε θέληση για διάκριση και όπως είπα αν παίξουμε καλά έχουμε τύχη». 

Ο προπονητής του «δικεφάλου», από την άλλη, Γιάννης Καλμαζίδης, σχολίασε:

«Εύχομαι και πιστεύω ότι αυτή η διοργάνωση θα έχει απόλυτη επιτυχία. Όλοι θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει σκληρούς αθλητές, καλό σύνολο και το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας. 

Έχουμε δουλέψει καλά και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό που μας περιμένει αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς εύκολα να κάνεις προβλέψεις για τέτοιους αγώνες και αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι το φαβορί τότε θα πρέπει να δείτε τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες».

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος υπογράμμισε:
 
«Το άθλημα μας αξίζει πολύ μεγαλύτερα γήπεδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, με την ευχή να υπάρχουν κάποια στιγμή και φίλοι των ομάδων. Για την ομάδα μου να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε ένα φάιναλ-4 μετά από αρκετά χρόνια αλλά αυτό δεν μας φτάνει. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες μας για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά δεν έχει σημασία, τα αντιμετωπίζουμε εδώ και ένα μήνα. Θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό». 

Από τη μεριά του ο αρχηγός των πράσινων, Σωτήρης Πανταλέων, ανέφερε:

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία καλή και όμορφη διοργάνωση. Εύχομαι να γίνουν αγώνες με πρωταγωνιστές μόνο τους αθλητές. Να μην υπάρχουν τραυματισμού και το επίπεδο των αγώνων θα είναι πολύ υψηλό για όποιον παρακολουθήσει τους αγώνες. Εύχομαι νικητής να είναι το άθλημα μας γιατί αυτή την εποχή χρειάζεται να δείξουμε μία καλή εικόνα προς τα έξω, να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα όπως στο παρελθόν. Όταν πας σε ένα φάιναλ-4 παίζεις πάντα για τη νίκη. Θα ήταν ευχής έργο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους. Μην ξεχνάμε ότι έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους μετά από πολλές δυσκολίες και κάποια στιγμή θα γίνει. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πιάσει καλύτερη απόδοση από εμάς φέτος, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όσες πιθανότητες μας αναλογούν».

Ο τεχνικός της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Εύχομαι να γίνει ένα φάιναλ-4 αντάξιο στο όνομα των ομάδων, να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες και παιδιά και το επίπεδο του θεάματος να είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Δεν σκεφτόμαστε την σύγκριση με ομάδες του παρελθόντος, κοιτάμε την δική μας προσπάθεια και είναι λάθος να συνδεθεί το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα δεν κρίνεσαι από ένα αποτέλεσμα από το σύνολο των αγώνων. Εδώ σε 24 ώρες κρίνονται τα πάντα, όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα τους όπως και εγώ». 

Εκ μέρους των παικτών, ο Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια είναι συνεπής στο ραντεβού της στο φάιναλ-4. Φέτος για μας είναι ξεχωριστό, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή, δεν ξέραμε αν θα υπήρχε η ομάδα. Είμαστε διψασμένοι για μία διάκριση για μας αλλά και για τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζουν από την αρχή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Άγχος δεν έχουμε, έχουμε έμπειρους παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.