Βεζένκοφ:”Αυτός θα είναι ο νέος Ολυμπιακός” (video)

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη πρεμιέρα του με την ''ερυθρόλευκη'' φανέλα στην διοργάνωση και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε αποκλειστικά στον Νικήτα Αυγουλή.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη πρεμιέρα του με την ”ερυθρόλευκη” φανέλα στην διοργάνωση και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε αποκλειστικά στον Νικήτα Αυγουλή.

”Στην αρχή όλες οι ομάδες ψάχνονται, προσαρμοστήκαμε γρήγορα στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να κερδίσουμε.Έπρεπε να πάιξουμε άμυνα και τοκάναμε. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα, κρατήσαμε τη Χίμκι μέσα στην έδρα της στους 66 πόντους και ήταν πολύ σημαντικό. Ακόμα όμως είμαστε στην αρχή…”

Για το καλό διάβασμα:

”Στο μπάσκετ πρέπει να διαβάζεις, πρέπει να είμαστε σωστοί σε κάθε φάση και ύστερα αν το καταφέρεις τότε τους κόβεις τα πόδια, δεν μπορούσαν να τρέξουν και να κάνουν το παιχνίδι τους, όμως επαναλαμβάνω πως έχουμε πολλά να βελτιώσουμε και να δουλέψουμε.”

Για την απόδοσή του:

”Δούλεψα πολύ, καθάρισε το κεφάλι μου, νιώθω πολύ καλά μέσα στην ομάδα, σήμερα έτυχε να είμαι στη μέρα μου, αυτά γίνονται, αυτός θα είναι ο νέος Ολυμπιακός, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον, να παίρνουμε το μάξιμουμ από κάθε παίκτη και να είμαστε μαχητικοί.”

Για το άγχος της πρεμιέρας:

”Πάντα έχω άγχος,πριν από κάθε αγώνα αλλά προσπαθώ να το κάνω δημιουργικό και λειτουργήσει υπέρ μου. Έπαιξα και γω καλή άμυνα, όπως όλη η ομάδα και ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.