O Bilbo Baggins γίνεται πατέρας για τη νέα του σειρά

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.Μια νέα σειρά ετοιμάζει το FX, όπου θα μάθουμε όλοι τι...

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μια νέα σειρά ετοιμάζει το FX, όπου θα μάθουμε όλοι τι σημαίνει να είσαι γονιός.

Σύμφωνα με το The Wrap, η νέα σειρά θα έχει τον τίτλο “The Breeders” και θα παρουσιάζει “το παράδοξο του να είσαι γονιός, όπου από την μία, αγαπάς το παιδί σου έως τα πέρατα του κόσμου, και από την άλλη, είσαι τόσο θυμωμένος μαζί του που θες να το στείλεις έως εκεί”.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Martin Freeman, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μεταξύ άλλων, μέσα από την τριλογία “Hobbit” ως Bilbo Baggins, το MCU (“Captain America: Civil War” και “Black Panther”) ως Everett K. Ross και την τηλεοπτική σειρά του BBC, “Sherlock” ως Dr. John Watson. Πρόσφατα τον είδαμε και στην ταινία τρόμου, “Ghost Stories”. Ο Freeman θα ενσαρκώσει “έναν πατέρα που ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο άνδρας που νόμιζε”.

“Χαίρομαι που θα κάνω το ‘Breeders’ με μια ομάδα που με κάνει να γελάω, ενώ παράλληλα εξερευνούμε μερικές κρυφές αλήθειες του να είσαι γονιός”, είπε ο Freeman σε δήλωσή του. “Αγαπώ το project και χαίρομαι που θα δουλεύω με τα FX και Sky”.

Δίπλα του θα δούμε την Daisy Haggard, η οποία δάνεισε τη φωνή της στην Ministry Lift στις ταινίες “Harry Potter and the Order of the Phoenix” και “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1”, και την οποία είδαμε στο επεισόδιο “Nosedive”, της ανθολογικής σειράς “Black Mirror”.

O Martin Freeman και η Daisy Haggard.

Η σειρά είναι δημιούργημα των Simon Blackwell, Chris Addison (“Veep”, “The Thick of It”) και Freeman και θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο Blackwell θα είναι και showrunner και μαζί με τους Addison, Freeman, Rob Aslett, Jon Thoday, David Martin, Michael Wiggs και Richard Allen-Turner θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

“Χαίρομαι που θα κάνω το ‘Breeders’, σε σημείο που θα λέω στα παιδιά μου να πάνε για ύπνο και να σταματήσουν να εμφανίζονται μπροστά μου”, είπε ο Blackwell.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.