Νέες προσθήκες στην τηλεοπτική μεταφορά του “The Loudest Voice in the Room”

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.Η σειρά του Showtime που θα βασίζεται στο βιβλίο του...

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η σειρά του Showtime που θα βασίζεται στο βιβλίο του Gabriel Sherman, “The Loudest Voice in the Room” απέκτησε νέους πρωταγωνιστές, μετά τον Russell Crowe, ως Roger Ailes και την Naomi Watts ως την παρουσιάστρια Gretchen Carlson, η οποία ήταν η πρώτη που μήνυσε τον Ailes για σεξουαλική κακοποίηση.

Η άτιτλη ακόμα σειρά θα εξερευνά την τελευταία δεκαετία της ζωής του Ailes, του ‘αυτοκράτορα’ των Fox News. Ήταν μεγάλη επιρροή για το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, αλλά οι κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης τον γονάτισαν, με αποτέλεσμα να χάσει το βασίλειό του και το κύρος του.

Από αριστερά προς δεξιά: Η Sienna Miller, o Seth MacFarlane, o Simon MvBurney και η Annabelle Wallis.

Νέες προσθήκες στο cast θα είναι οι εξής:

Η Sienna Miller ως η σύζυγος του Ailes, Elizabeth. Ήταν πρώην παραγωγός ειδήσεων, αλλά μετά τον γάμο της με τον κατά 22 χρόνια μεγαλύτερό της Ailes, αποφάσισε να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου τους. Μέχρι και σήμερα υπερασπίζεται την αθωότητα του άνδρα της.

Ο Seth MacFarlane ως Brian Lewis, ο αντιπρόσωπος των Fox News και πολύ καλός φίλος του Ailes. Η καριέρα του ολοκληρώθηκε όταν τα ΜΜΕ στράφηκαν εναντίον του μετά την ασταμάτητη υπεράσπισή του προς την αθωότητα του Ailes.

Ο Simon McBurney ως Rupert Murdoch, το ‘αφεντικό’ του Ailes. Ο Murdoch μετέτρεψε την εφημερίδα του πατέρα του σε παγκόσμια εταιρεία ΜΜΕ και προσέλαβε τον Ailes να διοικήσει το Fox News.

Η Annabelle Wallis ως Laurie Luhn, μια εθελόντρια η οποία κατάφερε να είναι υπεύθυνη για τους καλεσμένους στις ειδήσεις. Μέντοράς της ήταν ο Ailes, του οποίου οι απαιτήσεις ήταν τόσο πιεστικές που επηρέασαν την ζωή της.

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς θα είναι η Annapurna Pictures. Ο Sherman έγραψε το σενάριο του πρώτου επεισοδίου σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο, Tom McCarthy (Spotlight). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Νέα Υόρκη και ο Kari Skogland (The Handmaid’s Tale) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.