Έρχεται ο 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας

Με περισσότερους από 55 χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος στους αγώνες όλων των αποστάσεων, ο 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα. Για την μαζικότερη εκδήλωση στην Ελλάδα έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε: “Είναι η μαζικότερη εκδήλωση στην Ελλάδα και μία από τις μαζικότερες στην Ευρώπη.  Ο μαραθώνιος έχει εξελιχθεί σε μεγάλη γιορτή και  αποτελεί το επίκεντρο ενός μεγάλου ενδιαφέροντος, συγκεντρώνει στην πόλη δρομείς από το εξωτερικό, τονώνει την οικονομία της και γίνεται όχημα για την διάδοση μηνυμάτων.  Από το φετινό πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει η ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στο Μάτι, μετά τις φονικές φωτιές του Ιουλίου. Το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστή συγκεκριμένη πρόταση, με συγκεκριμένη δράση, ώστε να ζωντανέψει η μαραθώνια διαδρομή, μεγάλο μέρος της οποίας έχει πληγεί” 

Ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Ανδρέας Βαρελάς τόνισε: “Η Αθήνα καλωσορίζει τον 36ο   Αυθεντικό Μαραθώνιο και αυτή τη χρονιά είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε στην άψογη διοργάνωση, με τη δημοτική αστυνομία, τους εθελοντές και όλο το προσωπικό. Οι δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές επιβεβαιώνουν στην πράξη την απήχηση και το κύρος που έχει διεθνώς ο Αυθεντικός Μαραθώνιος και η αύξηση συμμετοχών, μας γεμίζει με αισιοδοξία για μέλλον και την πορεία που θα έχει αυτό το γεγονός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.