Πρίγκιπας θα γίνει μάλλον ο Harry Styles για το “The Little Mermaid”

Prince Harry!Μάλλον βρέθηκε ο καλλιτέχνης που θα ενσαρκώσει τον Prince Eric στην επερχόμενη...

Prince Harry!

Μάλλον βρέθηκε ο καλλιτέχνης που θα ενσαρκώσει τον Prince Eric στην επερχόμενη live-action κινηματογραφική μεταφορά της Disney, “The Little Mermaid”.

Ο λόγος για το πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος One Direction, Harry Styles, ο οποίος σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις για την ένταξή του στο cast ως Prince Eric, το ερωτικό ενδιαφέρον της μικρής γοργόνας, Ariel. Αν και ο χαρακτήρας δεν είχε κανένα τραγούδι στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989, ο ρόλος του εξελίχθηκε στο μιούζικαλ του Broadway, όπου ακούστηκαν αρκετά νέα κομμάτια.

Ο Rob Marshall του “Mary Poppins Returns” θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η ταινία θα φέρει τα κομμάτια της κλασικής αυθεντικής του 1989, αλλά και κάποια καινούργια, τα οποία θα γραφτούν από τους Alan Menken και Lin-Manuel Miranda.

Η νεαρή ηθοποιός και μουσικός Halle Bailey, γνωστή από το “Chloe x Halle”, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως Ariel, ενώ η Melissa McCarthy βρίσκεται σε αρχικό στάδιο συζητήσεων για να ενσαρκώσει την Ursula. Συζητήσεις για ρόλους κάνουν και οι Jacob Tremblay και Awkwafina και ο Terry Crews του “Brooklyn Nine-Nine” δήλωσε την επιθυμία του να πρωταγωνιστήσει ως ο πατέρας της Ariel, Βασιλιάς Triton. Περισσότερα νέα σχετικά με το casting θα ανακοινωθούν στην D23 Expo, την έκθεση της Disney, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο.

Το remake του “The Little Mermaid” ήταν στις σκέψεις της Disney από το 2016. Οι Universal kai Working Title αναπτύσσουν δική τους live-action εκδοχή με την Chloe Mortez του “Kick-Ass” και “The Miseducation of Cameron Post”, στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόσφατη live-action κινηματογραφική μεταφορά της Disney ήταν το “Aladdin”, του οποίου το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ, και αναμένουμε το “The Lion King” του Jon Favreau, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουλίου. Μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το teaser trailer του “Mulan”, όπως και οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας.

H παραγωγή του “The Little Mermaid” αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.