“Κολλάει” του Ζαχίντ στη ρήτρα, αναμονή για στόπερ

Στο θέμα της ρήτρας που θα προβλεφθεί για την αγορά του Γκαγιάς Ζαχίντ έχουν "κολλήσει" μέχρι στιγμής οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με το ΑΠΟΕΛ.

Στο θέμα της ρήτρας που θα προβλεφθεί για την αγορά του Γκαγιάς Ζαχίντ έχουν “κολλήσει” μέχρι στιγμής οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με το ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Νορβηγού χαφ για ένα χρόνο, ωστόσο οι Κύπριοι θέλουν να μπει ένα ιδιαίτερο υψηλό ποσό στη ρήτρα αγοράς του παίκτη, κάτι το οποίοι βρίσκεται αντίθετους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. 

Οι Πράσινοι δεν επιθυμούν να αποκτήσουν τον πακιστανικής καταγωγής χαφ, δίχως την οικονομική δυνατότητα για την αγορά του και έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο ΑΠΟΕΛ, κοντά στα δικά τους δεδομένα. 

Αναφορικά με το θέμα του αμυντικού, τόσο η υπόθεση Σένκεφελντ, όσο και αυτή του Νούνιες παραμένουν “ανοιχτές”, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις στόπερ που έχει στη λίστα του. 

Στο Τριφύλλι δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που μπορεί να προκύψει στη μεταγραφική αγορά, κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση του αμυντικού ή κάποια άλλη περίπτωση ίσως “τραβήξει” μέχρι τα τέλη Αυγούστου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.