Μπορεί να κατακτήσει το τρίτο σερί τρόπαιο η Ρεάλ;

Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν είναι οι μοναδικές ομάδες στην ιστορία του κυπέλλου Πρωταθλητριών που έχουν κερδίσει τρεις συνεχόμενους τίτλους.

Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν είναι οι μοναδικές ομάδες στην ιστορία του κυπέλλου Πρωταθλητριών που έχουν κερδίσει τρεις συνεχόμενους τίτλους. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό στα χρόνια ύπαρξης του θεσμού, ως Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης, από τη γκρίνια και την μουρμούρα για την αποτυχημένη της σεζόν εντός συνόρων, έφτασε στην αποθέωση μετά την μεγάλη της πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, μίας εκ των βασικών διεκδικητριών του τροπαίου. Πλέον το κλίμα έχει αλλάξει και άπαντες στις τάξεις της ομάδας πιστεύουν ότι μπορεί η Ρεάλ να στεφθεί για 3η συνεχόμενη σεζόν πρωταθλήτρια Ευρώπης.

“Κανείς δεν είχε κερδίσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά και το κάναμε. Γιατί δεν μπορούμε να κερδίσουμε το τρίτο;” είπε γεμάτος πίστη για την αξία της ομάδας του, ο Σέρχιο Ράμος.
Ήδη οι «μερένχες» προκρίθηκαν για 8η σερί σεζόν στα προημιτελικά και στις 7 τελευταίες σεζόν, έφτασε τουλάχιστον στα ημιτελικά. Ποιος μπορεί λοιπόν να στοιχηματίσει ότι δεν έχει τη δυνατότητα η Ρεάλ να κατακτήσει το τρίτο τρόπαιο στη σειρά; 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.