Έπονται…Γκαρσία, Μαρτίνεθ

Η ιστοσελίδα «lasprovincias» εμφανίζει τους Λουίς Γκαρσία και Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ ως υποψήφιους διαδόχους του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Ουνάι Έμερι.

Η ιστοσελίδα «lasprovincias» εμφανίζει τους Λουίς Γκαρσία και Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ ως υποψήφιους διαδόχους του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό στην περίπτωση, που δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Ουνάι Έμερι.

«Ο Λουίς Γκαρσία, πρώην τεχνικός της Λεβάντε και νυν της Χετάφε, έχει πιθανότητες να. εδραιωθεί στην Ελλάδα. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Το όνομα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ βρίσκεται επίσης στην ατζέντα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μια και δεν έχει περάσει απαρατήρητη η δουλειά του στην Λεβάντε», αναφέρει σχετικά η «lasprovincias».

Και συνεχίζει: «Στην Ελλάδα γνωρίζουν πολύ καλά και την δουλειά του Λουίς Γκαρσία, τα τελευταία τρία χρόνια που ήταν στην Λεβάντε, αλλά και τώρα στην Χετάφε, όπως έχει γίνει και με τον Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει πετύχει σημαντικά επιτεύγματα. Ο Γιάννης Βρέντζος, διευθυντής του Ολυμπιακού, είναι στην Ισπανία και σχεδιάζει να συναντηθεί με μερικούς από τους παραπάνω προπονητές και να ακούσει τις απαιτήσεις τους».
 
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της «lasprovincias» οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα του προπονητή, ούτως ώστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τον ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει το Σάββατο (28/4) πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.