Ανησυχούν για Μπαχρέιν

Την αναβολή ή την ακύρωση του γκραν-πρι στο Μπαχρέιν ζήτησε ανωνύμως πρόεδρος ομάδας της Formula -1 με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Guardian".

Την αναβολή ή την ακύρωση του γκραν-πρι στο Μπαχρέιν ζήτησε ανωνύμως πρόεδρος ομάδας της Formula -1 με δηλώσεις του στην εφημερίδα  “Guardian”. «Νιώθω πολύ άβολα στη σκέψη ότι θα πάμε στο Μπαχρέιν. Είμαι σίγουρος πως ο μοναδική λύση για να μη συμβεί τίποτα στον αγώνα, είναι να υπάρχει στρατιωτική δύναμη, κάτι που είναι απαράδεκτο για το πρωτάθλημα, αλλά και για τη χώρα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Όλοι ελπίζουμε η FIA να ακυρώσει το γκραν πρι. Αν λάβουμε υπόψη τις συμβουλές της κυβέρνησης και τις εγγυήσεις που μας δίνουν, πρέπει να πάμε. Ωστόσο, εμείς ανησυχούμε, καθώς καθημερινά συμβαίνει και από κάτι. Έβλεπα μία συνέντευξη ενός ακτιβιστή στο BBC,όπου έλεγε πως θα γίνουν ειρηνικές διαμαρτυρίες, ωστόσο όλα κάπως έτσι αρχίζουν».

Ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι και άλλοι συνάδελφοί του έχουν την ίδια ανησυχία: «Πέρασα όλη την προηγούμενη εβδομάδα, προσπαθώντας να πάρω εγγυήσεις από τις ασφαλιστικές για να διασφαλίσω την ομάδα. Έστειλα μήνυμα στο νομικό τμήμα για να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα είναι ασφαλισμένοι σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας» δήλωσε.

Και κατέληξε: «Έχουμε αρκετό προσωπικό και αυτοί είναι η προτεραιότητα μας και οι οικογένειες τους. Φαίνεται πως ακόμη και αν υπάρχει μια βελτίωση στα πολιτικά της χώρας, αυτό δεν είναι αρκετό. Το καλύτερο θα ήταν είτε να αναβληθεί, είτε να ακυρωθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.