Τα είπε με αρχηγούς ο Μπόλονι

Με σημαντική καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Δευτέρα, μετά την συνομιλία του Λάζλο Μπόλονι με τους αρχηγούς της ομάδας του.

Με σημαντική καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Δευτέρα, μετά την συνομιλία του Λάζλο Μπόλονι με τους αρχηγούς της ομάδας του. Ο Ρουμάνος τεχνικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Δικέφαλου» του Βορρά μαζί με τη γυναίκα του, η οποία ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στην συνέχεια αποχώρησε.

Ο Μπόλονι μπήκε στα αποδυτήρια μαζί με τους ποδοσφαιριστές και συνομίλησε μαζί τους για περίπου 40 λεπτά. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15:30 και καθυστέρησε αρκετά.
Τελικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν στο γήπεδο στις 16:10 και ξεκίνησαν την προπόνηση, κάτω από βροχή στην οποία δεν πήρε μέρος ο Σνάουτσνερ καθώς υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Τέλος, ξεκίνησε το τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης». Οι αγώνες του τέταρτου τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη του ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν στις 9:30. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος οι ομάδες Κ11 των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Ακαδημία Χάτζι, Παρτιζάν, Βοϊβοντίνα, ΑΙΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και οι ομάδες Κ13 των Βοϊβοντίνα, Ολυμπιακού, Ακαδημία Χάτζι, ΕΠΣΜ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, ΑΙΚ και Παρτιζάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.