Ένα αμερικάνικο πανεπιστήμιο «μελετά» τη NOBACCO

Τη NOBACCO επισκέφθηκε ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Temple University της Φιλαδέλφεια στην Αμερική, προκειμένου να γνωρίσουν και να μελετήσουν τη στρατηγική που την κάνει να ξεχωρίζει σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την χώρα μας, όπου οι επιχειρήσεις ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.

Τη NOBACCO επισκέφθηκε ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Temple University της Φιλαδέλφεια στην Αμερική, προκειμένου να  γνωρίσουν και να μελετήσουν τη στρατηγική που την κάνει να ξεχωρίζει σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την χώρα μας, όπου οι επιχειρήσεις ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, 26 εστιασμένοι στην οικονομία και επιχειρηματικότητα φοιτητές του Temple University επέλεξαν τη NOBACCO ως μία από τις επιχειρήσεις που θα συναντούσαν στα πλαίσια του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Η επιλογή έγινε χάρη στη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία και την κάνει να ανθίζει σε μία οικονομικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. Σκοπός των επισκέψεων αυτών των φοιτητών είναι να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τον τρόπο που τοποθετούνται στην αγορά οι εταιρείες. Μάλιστα, τέτοιου είδους εκπαιδευτικές ευκαιρίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας από το πανεπιστήμιο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των σπουδαστών και βοηθώντας τους να ενημερωθούν για τις τάσεις στην παγκόσμια οικονομία και επιχειρηματικότητα. Από την πλευρά της, η NOBACCO αγκάλιασε με χαρά αυτή την πρωτοβουλία καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση δράσεων με στόχο την επιμόρφωση και την κατάλληλη προετοιμασία της νέας γενιάς για την είσοδό της στην αγορά εργασίας. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της NOBACCO, τους φοιτητές καλωσόρισε ο κ. Γαλανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και ακολούθησε η παρουσίαση του οράματος και της αποστολής της NOBACCO, που έχει στόχο να συμβάλλει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στη μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος και στη διάδοση των προϊόντων μειωμένης βλάβης (harm reduction), όπως είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία της NOBACCO και τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, για να είναι πάντα κοντά στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.

Στη συνέχεια, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο επιτυχημένο μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών αλλά και το πρόγραμμα επιβράβευσής τους που έχει υιοθετήσει με μεγάλη επιτυχία η NOBACCO. Οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρίας και άλλα στελέχη της, να λύσουν διάφορες απορίες και να γνωρίσουν τον τρόπο που λειτουργεί μια σύγχρονη κι επιτυχημένη επιχείρηση. Στο τέλος οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών σε ένα πραγματικό κατάστημα NOBACCO. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αφήνοντάς τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα ενθουσιασμένους, τόσο με την παρουσίαση της εταιρείας όσο και με τη στρατηγική ανάπτυξης που αυτή ακολουθεί. 

Σχετικά με την Nobacco
Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυση της, το 2008, είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 320 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη τη χώρα.  Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία, φτάνοντας να αριθμεί σήμερα 4 καταστήματα στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Βουκουρεστίου.
Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ, www.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco DesignCenter σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η ολοκληρωμένη σειρά υγρώναναπλήρωσης NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, όλα τα προϊόντα  είναι T.P.D. Compliant, πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου.Στοwww.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικώντσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.