Εξαιρετική η εθνική, έχασε στις λεπτομέρειες (12-11) από τη Σερβία

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για μία θέησ στο βάθρο.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για μία θέησ στο βάθρο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο μοναδικό φιλικό του παιχνίδι πριν τη διοργάνωση, κόντραρε στα ίσια την πανίσχυρη Σερβία στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά και, παρά το ότι τελικά γνώρισε την ήττα με 12-11, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες. Η ελληνική ομάδα είχε σε καταπληκτική μέρα τον Γιάννη Φουντούλη, που πέτυχε έξι τέρματα, ενώ αρκετές καλές αποκρούσεις πραγματοποίησε ο Στέφανος Γαλανόπουλος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της εθνικής σε όλο το ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εθνική δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, πριν ένα γκολ του Άλεξιτς από την περιφέρεια, 2΄02΄΄πριν τη λήξη, χαρίσει τη νίκη στους πρωταθλητές κόσμου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα είχε εξαιρετικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (6/8), καθώς και 2/2 πέναλτι, όμως και οι Σέρβοι δεν πήγαν πίσω με 7/10.
 
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 2-4, 3-3

Τα γκολ:

ΕΛΛΑΔΑ: Φουντούλης 6, Κολόμβος 2, Δελακάς, Μουρίκης, Γούνας

ΣΕΡΒΙΑ: Μάντιτς 3, Άλεξιτς 3, Τσουκ 2, Γκότσιτς, Ντ. Πιγέτλοβιτς, Νίκιτς, Πρλαϊνοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.