Τα πλάνα του Γκαρθία για τον Λεβαδειακό

Πέντε στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Λεβαδειακός υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό στη Βοιωτία.

Πέντε στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Λεβαδειακός υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό στη Βοιωτία. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Μακριά από το Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν σε επτά αναμετρήσεις έφεραν τρεις ισοπαλίες και γνώρισαν δύο ήττες. Στον αγώνα του πρώτου γύρο τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 στο Φάληρο. Ο Ζιλέ άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό. Ο Γιακουμάκης ισοφάρισε στο 68ο, ενώ το νικητήριο τέρμα των «Πειραιωτών» το πέτυχε ο Κούτρης στο 84ο λεπτό.

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς, Μάριν, Φορτούνης, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Ιβουσιτς, Τζούρτζεβιτς, Ζιλέ, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Σεμπά, Ταχτσίδης και Ανδρούτσος. Εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Ενγκελς, Χατζισαφί, Ιγκόρ Σίλβα, Βέργος και Σκαφίδας.

Ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Λιεβαδειάς. Θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.