Έφοδος στο Τελ Αβιβ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει απόψε (21:45) μια ακόμη εκτός έδρας ανατροπή αντιμετωπίζοντας την Μακάμπι στη «Nokia Arena» του Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει απόψε (21:45) μια ακόμη εκτός έδρας ανατροπή αντιμετωπίζοντας την Μακάμπι στη «Nokia Arena» του Τελ Αβίβ. Στόχος του, αν μη τι άλλο να ξαναπάρει το πλεονέκτημα έδρας που έχασε μετά από την ήττα του την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Στην έδρα της η Μακάμπι έχει ηττηθεί φέτος μόνο από την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο  από 11.000 Ισραηλινούς που θα επιδιώξουν να σπρώξουν την ομάδα τους στην πόρτα του Final 4. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός στα δύσκολα δείχνει πάντα χαρακτήρα.

Στην ανάλυψη που έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους παίκτες επέστησε την προσοχή τους σε τρεις τομείς: α) τον έλεγχο των ριμπάουντ, β) τη βελτίωση της άμυνας και γ) την καλύτερη ισορροπία μεταξύ παιχνιδιού εντός κι εκτός ρακέτας, με έμφαση στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι.

Η Μακάμπι θα παραταχθεί πάνοπλη και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ. «Δεν είμαστε φαβορί, αλλά σίγουρα είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με την έναρξη της σειράς», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.