Και τώρα… τρέχουνε

Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και η διαφορά της από την Μπαρτσελόνα μειώθηκε μέσα σε λίγες μέρες στους έξι βαθμούς.

Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και η διαφορά της από την Μπαρτσελόνα μειώθηκε μέσα σε λίγες μέρες στους έξι βαθμούς. Δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται… ο Μέσι και οι “μπλαουγκράνα” γενικότερα, αλλά και ότι σε ακριβώς ένα μήνα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την Πριμέρα Ντιβισιόν στο “Καμπ Νου”, είναι προφανές ότι οι Καταλανοί μπαίνουν και πάλι στο “κόλπο”.

Στο “Μαδριγάλ”, μετά από ένα μέτριο και μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να προηγηθεί στο 62′ με τον “συνήθη ύποπτο”, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έκανε το “1-2” με τον Οζίλ και με σουτ νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ, ανοίγοντας το σκορ για τους “μερένχες”.

Η Βιγιαρεάλ, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 83′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σένα και οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ποτέ. Όχι γιατί δεν ήθελαν, αλλά διότι δεν τους το επέτρεπε το αριθμητικό τους μειονέκτημα, καθώς στα επόμενα λεπτά έμειναν με εννιά παίκτες.

Ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε στο 85′ για αγκωνιά στον Νιλμάρ και ο Οζίλ ένα λεπτό μετά για διαμαρτυρίες και η “βασίλισσα” δεν μπόρεσε να “απαντήσει” ποτέ στο γκολ των γηπεδούχων, γλιτώνοντας, πάντως, τα… χειρότερα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ Λόπε (69′ Μαρτινούτσιο), Σαπάτα, Μουσάκιο, Οριόλ, Μάριο, Σένα, Κάνι (61′ Καμούνιας), Σοριάνο, Νιλμάρ, Ρουμπέν (61′ Ντε Γκουζμάν)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Αλόνσο, Οζίλ, Ντιαρά (29′ Καγεχόν (46′ Άλτιντοπ), Κεντίρα, Ρονάλντο, Μπενζεμά (77′ Ιγκουαΐν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.