Ξεκάθαρα φαβορί στις ρεβάνς

Οι Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα θέλουν να «σφραγίσουν» τα εισιτήριά τους για την ημιτελική φάση του Champions League, μετά τις εμφατικές νίκες τους στους πρώτους αγώνες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα (21:45).

Οι Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα θέλουν να «σφραγίσουν» τα εισιτήριά τους για την ημιτελική φάση του Champions League, μετά τις εμφατικές νίκες τους στους πρώτους αγώνες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα (21:45). Οι «κόκκινοι» θα ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ με το 3-0 του πρώτου αγώνα στις αποσκευές τους και θέλουν να περιορίσουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ώστε να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. 

Οι «πολίτες» από την πλευρά τους θα έχουν ως οδηγό τους το ματς πρωταθλήματος των δυο ομάδων, όπου είχαν επικρατήσει 5-0. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρα ήττα 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Έβερτον. Σε 178 αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων, η Λίβερπουλ μετρούν 87 νίκες, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει πανηγυρίσει τη νίκη 45 νίκες. 

Επίσης, 46 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Σε νοκ άουτ αναμετρήσεις, η Λίβερπουλ έχει δυο προκρίσεις επί της Μάντσεστερ Σίτι. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ματέου Λαόθ από την Ισπανία.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Ρόμα θα φιλοξενήσει στο «Ολίμπικο» την Μπαρτσελόνα, στη ρεβάνς της ήττας της 4-1 στο «Καμπ Νου». Οι Ρωμαίοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, γνωρίζοντας πως το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο. Οι «μπλαουγκράνα» από την πλευρά τους θέλουν να πανηγυρίσουν δεύτερη νίκη επί της ιταλικής ομάδας, προκειμένου να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από την ήττα 2-0 στο ματς με τη Φιορεντίνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη 3-1 επί της Λεγανές. Αν η Ρόμα καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1983-1984, όταν ακόμα ήταν κύπελλο πρωταθλητριών. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κελμέν Τουρπίν από τη Γαλλία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.