Έκαναν καλά τη δουλειά τους (video)

Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης σκόραραν και οδήγησαν στον ΠΑΟΚ στο 2-1 επί της Βέροιας και την τέταρτη διαδοχική νίκη στην Τούμπα.

Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης σκόραραν και οδήγησαν στον ΠΑΟΚ στο 2-1 επί της Βέροιας και την τέταρτη διαδοχική νίκη στην Τούμπα. Η ομάδα της Ημαθίας έβαλε δύσκολα στον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος αν και έκανε μέτρια εμφάνιση, βρήκε τον τρόπο να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, στο φινάλε του οποίου, όμως, κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι. Αντίθετα, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και παρά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, επέμεινε και πέτυχε τον σκοπό της.

Τα αρχικά πλάνα των δύο τεχνικών
Στο 4-2-3-1 του Τούντορ, ο Μελίσσας ήταν στο τέρμα και οι Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς, Κοροβέσης από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Τζιόλης, Κάτσε ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, με τους Ζάιρο, Μακ στις πτέρυγες και τον Μπερμπάτοφ σε ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Αθανασιάδη.

Παρόμοια διάταξη και από τον Γεωργιάδη, με τον Καντιμοίρη να παίρνει την τελευταία στιγμή θέση στην εστία λόγω ενοχλήσεων του Λόπεθ, τους Μαλόν (δεξιά), Νάστο μπακ και τους Σιόντη, Όστοϊτς στόπερ. Άρσε, Μαραγκός ήταν οι δύο παίκτες στον άξονα, με τον Μαγέφσκι μπροστά τους και τους Αμπντούν, Γεωργιάδη να πλαισιώνουν από τα άκρα τις προσπάθειες του προωθημένου Κόλα.

Ελάχιστες φάσεις
Στο πρώτο 45λεπτο οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο ήταν είδος προς εξαφάνιση, με την κορυφαία ναα σημειώνεται στο 8′, όταν ο Μπερμπάτοφ έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης ήταν σε ετοιμότητα καια μπλόκαρε. Εκτός ενός σουτ του Τζιόλη και μιας κεφαλιάς του Βίτορ, ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλη φάση.

Μέχρι το 43′, όταν ο Όστοϊτς ανέτρεψε τον Σκόνδρα στην περιοχή και ο Μπερμπάτοφ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

Ανέβηκε ο ρυθμός
Το ματς ήταν διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Χαρίση στο κέντρο ανέβασε τον ΠΑΟΚ, αλλά και η Βέροια με τις αλλαγές των Νέτο, Καϊκούτ ήταν πιο απειλητική. Ο Μπερμπάτοφ δε βρήκε στόχο από την περιοχή στο 49′, ενώ ο Μακ λίγο αργότερα κατάφερε να μη σκοράρει από τη μικρή περιοχή.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 65′, όταν Σκόνδρας και Μελίσσας δε συννεοήθηκαν και ο Μαγέφσκι που ακολούθησε τη φάση, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λύτρωση απ’ τον Κλάους
Ο Ζάιρο στο 67′ έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν μετά πό γύρισμα του Μακ από δεξιά βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά από τη μικρή περιοχή και προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Η λύτρωση για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 74′ με κοντινό σουτ του Αθανασιάδη και μετά από κακή απόκρουση του Σιόντη.

Χωρίς να δυσκολευτεί στη συνέχεια η ομάδα του Τούντορ, κράτησε το προβάδισμα και τη νίκη ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς (46’ Χαρίσης), Κοροβέσης, Τζιόλης, Κάτσε, Μακ (77’ Πέλκας), Μπερμπάτοφ, Ζάιρο (69’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης 

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Όστοϊτς, Νάστος (82′ Ξόμπλιος), Άρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (46’ Νέτο), Μαγέφσκι, Κόλα (46’ Καϊκούτ) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.