Τζόρτζεβιτς: «Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Στη θετική αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη επί του Άρη.

Στη θετική αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη επί του Άρη. Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε παράλληλα ότι παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται, εκείνος δουλεύει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμασταν θετικοί και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Κάναμε κουβέντες μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με τους παίκτες. Το αναλύσαμε σωστά, οι παίκτες μου έπαιξαν σωστά και ήταν συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. 

Για την εικόνα της ομάδας του:
«Πρέπει να παλεύουμε σκληρά, να βάζουμε τη μπάλα στη σωστή θέση, να παλεύουμε ενωμένοι! Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι εγωισμού αλλά ομαδικότητας και σε αυτή τη λογική θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων αλλά το πως θα βελτιωθούμε σαν ομάδα». 

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ και την περίπτωση του Τζόναθαν Γκίμπσον:
«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Προσπαθώ να δουλέψω με τους παίκτες που έχω. Ο Μποχωρίδης επέστρεψε από τον τραυματισμό, ο Παππάς και ο Καλάθης είναι εκτός όμως έχουμε υποστήριξη ο ένας στον άλλον. Αν και όταν πάρουμε παίκτη, θα πρέπει να γίνει στο σωστό χρονικό πλαίσιο για την ομάδα». 

Οι δηλώσεις του Σάσα Πάβλοβιτς:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.