“Στον Κουίνσι λείπει ο Λέτο”

Ο μάνατζερ του Κουίνσι αποκάλυψε την επιθυμία του Γκανέζου επιθετικού να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του Κουίνσι αποκάλυψε την επιθυμία του Γκανέζου επιθετικού να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Ο Λίαμ Κάλεντερ συναντήθηκε την Δευτέρα με τον Δημήτρη Γόντικα και συζήτησαν το μέλλον του 25χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Ο Κάλεντερ μίλησε στην εφημερίδα Goal.

-Είχατε συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία του συλλόγου. Βγήκε κάτι το συγκεκριμένο;

«Ναι, υπάρχει πλέον μία συγκεκριμένη κατεύθυνση για το πώς θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ειλικρινέστατος. Μας εξήγησε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και μας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα είναι σε θέση να μας πει συγκεκριμένα πράγματα έπειτα από ενάμιση μήνα.  Γύρω στις αρχές Μαΐου. Τότε θα έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο σύλλογος: πού θα παίζει του χρόνου στην Ευρώπη, τα χρήματα που θα έχει στη διάθεσή του για την επόμενη χρονιά από πιθανές επενδύσεις στην ομάδα, αλλά και την πολιτική που θα χαράξει ο σύλλογος.».

-Σύμφωνοι, αλλά πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που, όπως ξέρετε, τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου είναι περιορισμένα και η οψιόν αγοράς με την Αλ Σαντ είναι περίπου 3 εκατ. ευρώ;

«Αυτό είναι ένα θέμα συνολικής διαπραγμάτευσης. Και ίσως συγκυριών. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την 31η Μαΐου, όποτε και λήγει η προθεσμία ενεργοποίησης της οψιόν, ο Παναθηναϊκός έχει την. μπάλα στο δικό του γήπεδο. Σαφώς κι έχει οικονομικά ζητήματα για να λύσει, αλλά μέχρι τότε τα δεδομένα μπορεί να έχουν αλλάξει.  Επίσης, εάν στην επόμενη επίσημη επικοινωνία που θα έχουμε με τον σύλλογο καταλήξουμε σε μία κοινή γραμμή, είναι δεδομένο πως κι ο Κουίνσι θα πιέσει την Αλ Σαντ για να ρίξει τις απαιτήσεις της. Πολλές φορές μια συμφωνία δεν εξαρτάται μόνο από το οικονομικό.  Η Αλ Σαντ γνωρίζει πως ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει στο Κατάρ και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου θα κοιτάξει να τον πουλήσει το καλοκαίρι. Εκεί λοιπόν είναι και θέμα τάιμινγκ και τι μπορεί να της προτείνει ο Παναθηναϊκός».

-Το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον η απόδοσή του ήταν από μέτρια έως κάκιστη. Σας έχει εξηγήσει τους λόγους;

«Το θέμα είναι αρκετά σύνθετο. Πρώτα από όλα ο Κουίνσι είναι πολύ θυμωμένος με τον εαυτό του. Ξέρει ότι δεν ήταν καλός, ιδίως στα τελευταία ντέρμπι, όπου όλοι περίμεναν πολλά από εκείνον. Έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του στο ματς με τον Λεβαδειακό. Προερχόταν από μία καλή σειρά αγώνων, ήταν σε καλή κατάσταση και ο τραυματισμός τον πήγε πίσω. Του έκοψε τη φόρα. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι το παιχνίδι του επηρεάστηκε πολύ από την απουσία του Λέτο. Όταν ο Παναθηναϊκός είχε σε καλή κατάσταση τον Λέτο, τον Κουίνσι, τον Κλέιτον και τον Ζέκα, έκανε πολύ ωραία πράγματα από τη μέση και μπροστά. Όταν ο Λέτο βγήκε εκτός, η “αλυσίδα” χάλασε.

Ο Σεμπάστιαν τραβούσε πάνω του πάντα δύο με τρεις παίκτες και ο Κουίνσι είχε περισσότερους χώρους για να κάνει το παιχνίδι του. Με τον Λέτο “off” τα πράγματα άλλαξαν και οι αντίπαλες ομάδες προσαρμόστηκαν περισσότερο στον Κουίνσι. Το είδατε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όποτε έπαιρνε την μπάλα είχε μονίμως δύο τρεις παίκτες κολλημένους πάνω του και οι χώροι για να κινηθεί ήταν ελάχιστοι. Πρώτα πάνω από όλα όμως τα έχει με τον εαυτό του.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.