Μπαρτζώκας: «Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για νίκη»

Να μάθει από τα λάθη της θέλει από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.

Να μάθει από τα λάθη της θέλει από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη. 

«Κάθε αναμέτρηση είναι μια διαφορετική ιστορία. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, να μάθουμε από τα λάθη των τελευταίων αναμετρήσεων και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για νίκη επί του Παναθηναϊκού» ανέφερε ο Έλληνας κόουτς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. 

Από την πλευρά του ο Βίκτορ Κλαβέρ, είπε: «Η ομάδα μας είναι δυνατή, γιατί ποτέ δεν αμφιβάλλουμε αν μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλό. Γι’ αυτό μάς είναι εύκολο να ξεπεράσουμε μία ήττα.

Θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενερμπαχτσέ και να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να περιορίσεις παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης, ο Καλάθης, ο Γκιστ και ο Ραντούλιτσα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.