Μενδρινός: «Δεν τελείωσε η παραμονή»

Δεν εφησυχάζει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Κώστα Μενδρινό, σχετικά με το θέμα της παραμονής στην κατηγορία.

Δεν εφησυχάζει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Κώστα Μενδρινό, σχετικά με το θέμα της παραμονής στην κατηγορία. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως δεν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία, ενώ συμπλήρωσε πως είναι στο χέρι της ομάδας του να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Μενδρινός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ: «Οι βαθμοί εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικοί. Βλέποντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη μάχη για την παραμονή, αν δεν κερδίζαμε στην Κρήτη θα ήμασταν σε δύσκολη θέση».

Για τη μάχη για την παραμονή: «Θέλω να πιστεύω πως αν κερδίσουμε κάποια ματς που έχουμε στην έδρα μας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Στο χέρι μας είναι να δείξουμε ότι κακώς βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Πρέπει όμως να το δείξουμε στο γήπεδο. Οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και θα υπάρχουν ανακατατάξεις κάθε εβδομάδα».

Για το ρόλο του στον Πανιώνιο: «Οι ρόλοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί. Για έναν παίκτη στη θέση μου δεν αρκεί να οργανώνεις μόνο το παιχνίδι, αλλά πρέπει να μαρκάρεις και να δίνεις λύσεις στην επίθεση».

Για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Δεν μπορείς να πεις ότι κρίθηκε ο τίτλος από τη στιγμή που μεσολαβεί ένα ντέρμπι ανάμεσα στους δύο διεκδικητές. Όμως ο Ολυμπιακός έχει πλέον τα ηνία και καθορίζει τη συνέχεια. Έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε αντίστοιχη θέση και ξέρει πώς να ανταποκριθεί. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά πλέον όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.