Μάντζιος: “Περνάμε το…βουνό”

Ο Άκης Μάντζιος θεωρεί ότι ο Πανιώνιος, παρά το διπλό επί του ΟΦΗ, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Άκης Μάντζιος θεωρεί ότι ο Πανιώνιος, παρά το διπλό επί του ΟΦΗ, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. Ο προπονητής των “κυανέρυθρων” μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την κατάσταση στην ΠΑΕ. Αναλυτικά είπε για:

Τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο: «Ο ΟΦΗ έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Είναι καλή, ποιοτική και έμπειρη ομάδα, που μπορεί να προσαρμόζεται στον αντίπαλο και να διαχειρίζεται καταστάσεις. Εμείς ήμασταν διαβασμένοι, παρότι είχαμε τέσσερις σημαντικές απουσίες δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλη πίεση και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Την προσπάθεια σωτηρίας του Πανιωνίου: «Πιστεύω πως η ομάδα θα σωθεί. Είχαμε ένα βουνό μπροστά μας, τα προβλήματα ήταν πολλά και εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά η ομάδα μας δείχνει πολύ καλή εικόνα. Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε τη σωτηρία στην έδρα μας σε δύο ματς που δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε παρά τις φάσεις που δημιουργήσαμε, αλλά η νίκη επί του ΟΦΗ μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο».

Τα δύο προσεχή ματς με Δόξα και Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη: «Ο Λεβαδειακός είναι καλή ομάδα, ενώ η Δόξα Δράμας αξίζει συγχαρητήρια και δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Όμως άλλο είναι να έχεις στην έδρα σου τον Λεβαδειακό και τη Δόξα κι άλλο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως η υπόθεση ‘παραμονή’ εξαρτάται αποκλειστικά από μας».

Την ισορροπία μεταξύ εντός κι εκτός έδρας αγώνων: «Από τη στιγμή που αναλάβαμε, είμαστε περισσότερο ομάδα έδρας. Πριν είχε να κερδίσει οκτώ μήνες στη Νέα Σμύρνη και δεν μπορείς να προχωρήσεις όταν δεν κερδίζεις βαθμούς στην έδρα σου».

Την προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ: «Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από τους ανθρώπους της διοίκησης. Έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ήρθαν νέα παιδιά που δεν στοιχίζουν όσα οι παίκτες που έφυγαν και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Είναι κοντά στην εξυγίανση η ομάδα, έχει γίνει μεγάλο συμμάζεμα, αλλά δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά».

Την επόμενη σεζόν και τις ευκαιρίες σε άλλα νέα παιδιά: «Πρώτα να σωθεί η ομάδα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Αν εξασφαλίσουμε τη σωτηρία, θα έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε κάποια νέα παιδιά στις τελευταίες αγωνιστικές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.