Το μήνυμα του Χαβίτο

Ο Παναγιώτης Στεφάνου γράφει στο προσωπικό του blog για την υπόθεση του Φρασθίσκο Χαβίτο, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες στον Άρη.

Εχω την εντύπωση πως η παρουσία του Φρανθίσκο Χαβίτο στην εξέδρα των φανατικών του Αρη, δεν αποτελεί μόνο μήνυμα αγάπης του ιδίου προς τους οπαδούς της ομάδας, αλλά κάτι περισσότερο. Σηματοδοτεί, ίσως, τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο Αρης στο πρώτο του… μπουσούλισμα, στα πρώτα βήματα της μετά πτώχευσης εποχής που θα κληθεί να κάνει από το καλοκαίρι και μετά.
 
Τι θέλω να πω; Με την εθελούσια πτώση στη Γ΄ Εθνική, οι κίτρινοι επιχειρούν να ακυρώσουν το διαχειριστικό τους παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή, χωρίς χρέη, χωρίς οικονομικά ‘’βαρίδια’’. Δεν πρέπει όμως να ακυρώσουν και το αγωνιστικό τους παρελθόν. Το αντίθετο. Η επιτυχία που διέγραψε η ομάδα πριν από πέντε-έξι χρόνια, θα πρέπει να ‘’συνδεθεί’’ με τη νέα εποχή, αποτελώντας γέφυρα για το μέλλον.
 
Τι καλύτερο, λοιπόν, για τον νέο Αρη της επόμενης σεζόν, τι καλύτερο για τον κόσμο, να παρακολουθεί την ομάδα να χτίζεται ξανά από την αρχή, στηριζόμενη σε παιδιά που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει και αγαπούν τον σύλλογο; Φαντάζεστε έναν Αρη με Κόκε, Χαβίτο, Νέτο, Κάλβο στη σύνθεσή του; Έναν Αρη με Τάτο, Καζναφέρη, Ζαραδούκα (ενδεικτικά τα ονόματα), οι οποίοι με τη νέα φουρνιά θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα συνδέει το παρών με το μέλλον;  
 
Ο Αρης, είναι ανάγκη να ανάψει ξανά τη φλόγα της ελπίδας στον κόσμο, ο οποίος αναπολεί τα πρόσφατα χρόνια των επιτυχιών στην Ευρώπη και διηγώντας τα, κλαίει. Αυτά τα δάκρυα πρέπει να… σκουπιστούν από κάποιους που έζησαν εκείνη την ομάδα και είναι ικανοί (εφόσον βαστούν ακόμα τα πόδια τους) να συνδράμουν στη νέα προσπάθεια που ήδη έχει αρχίσει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.