Τα είδε όλα ο Ιμπραΐμοβιτς!

Για τον φόβο του ότι η Αρσεναλ θα καταφέρει να πετύχει και τέταρτο γκολ στην αναμέτρηση με τη Μίλαν, μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Για τον φόβο του ότι η Αρσεναλ θα καταφέρει να πετύχει και τέταρτο γκολ στην αναμέτρηση με τη Μίλαν, μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Οι «κανονιέρηδες» είχαν ηττηθεί στην Ιταλία με 4-0 και επικράτησαν των «ροσονέρι» με 3-0 στη ρεβάνς του «Εμιρεϊτς».

«Είναι μεγάλη ανακούφιση για μας το γεγονός ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Κάθε φορά που οι αντίπαλοί μας ήταν στην επίθεση η σκέψη μου ήταν μία και μοναδική. “Και αν πετύχουν και τέταρτο γκολ;”», σχολίασε ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν.

«Στο ημίχρονο, ο προπονητής μας Μασιμιλιάνο Αλέγκρι  μας είπε να ηρεμήσουμε. Ο ένας προσπαθούσε να φτιάξει τη διάθεση του άλλου, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όταν χάνεις με 3-0. Δε σκοπεύουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε μόνο να μάθουμε από τα λάθη μας», συμπλήρωσε ο Ιμπραΐμοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.