Το …γυρίζει η ΑΕΚ και πλησιάζει σε Ισνάλντο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του novasports.gr από την Αργεντινή, η ΑΕΚ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στη Νιούελς για τον 22χρονο ακραίο επιθετικό και βρίσκεται πλέον κοντά στη συμφωνία με τους Αργεντινούς για την απόκτηση του παίκτη.

Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο θέμα της απόκτησης του Οράσιο Ισνάλντο προσπάθησε η ΑΕΚ και όπως φαίνεται τα κατάφερε. Μετά το “όχι” των Αργεντινών στην πρώτη πρόταση της Ένωσης, οι “κιτρινομαυροι” επανήλθαν και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του novasports.gr κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στη Νιούελς Ολντ Μπόις. 

Οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο κοντά σε συμφωνία, αλλά για να οριστικοποιηθεί θα πρέπει να λυθούν και κάποια σημαντικά ζητήματα που δεν αφορούν άμεσα στην οικονομική πρόταση της ΑΕΚ. Το γεγονός πάντως και μόνο ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν άλλο χρόνο, αλλά έστειλαν άμεσα νέα βελτιωμένη πρόταση, αποδεικνύει ότι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη, τον οποίο χαρακτηρίζουν κίνηση για το παρόν, αλλά και σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, αλλά το βέβαιο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για συμφωνία, παρά για …ναυάγιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.