Θέλει και ο Παναθηναϊκός τον Βέλλιο

Μια ακόμα ομάδα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια ακόμα ομάδα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή, το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της διοίκησης του «Γηραιού» σχετικά με την παραχώρηση του παίκτη, ενώ φέρονται να έχουν προσεγγίσει και την πλευρά του παίκτη.

Οι «πράσινοι» θα κινηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς ο Μλάντεν Πέτριτς αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας. Η περίπτωση του Βέλλιου φαντάζει ιδανική για το «τριφύλλι», όμως ο Ηρακλής έχει ξεκαθαρίσει πως θα παραχωρήσει τον παίκτη μόνο σε ομάδα του εξωτερικού. Από την πλευρά του, ο Έλληνας επιθετικός φέρεται πιο θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση στους «πράσινους», σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, συγκριτικά με τις περιπτώσεις των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί πως εκεί θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.  Μέχρι στιγμής, καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνει επαφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.