Συγκέντρωση ζήτησε ο Αλεξανδρής

Συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα ζήτησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τους παίκτες του.

Συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα ζήτησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το ζητούμενο από εδώ και πέρα για τον Άρη είναι να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

«Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα σωστά. Τελείωσαν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε με μεγαλύτερη επιμέλεια στις προπονήσεις. Εκτιμώ ότι θα δείξουμε μια καλύτερη εικόνα και σαφώς ότι θα έχουμε μεγαλύτερη δυναμική στην συνέχεια. Η Καβάλα είναι ομάδα που χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και παρά τις απουσίες που έχει τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ένα αξιόμαχο σύνολο με αρχές στο παιχνίδι της. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση για 40′ για να έχουμε την πορεία που θέλουμε από τώρα μέχρι και το τέλος», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα πολύ έξυπνη, η οποία παίζει καλό μπάσκετ. Παρόλο που έχουν κάποιες σημαντικές απώλειες, δεν παύουν να είναι πολύ επικίνδυνοι. Σε ένα μήνα θα τελειώσει το Πρωτάθλημα και αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλές νίκες. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα κόντρα στην Καβάλα και να ακολουθήσουμε το πλάνο προετοιμασίας μας. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.