Σαρρής: « Να αποφασίσουμε με ευρύ πνεύμα»

Το μέλλον του Αρη, κρίνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από το αποτέλεσμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης, το απόγευμα της Τετάρτης στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

Το μέλλον του Αρη, κρίνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από το αποτέλεσμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης, το απόγευμα της Τετάρτης στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο. Ολη η οικογένεια του Αρη περιμένει με κομμένη την ανάσα τις προτάσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, ο οποίος θα παρουσιάσει ενώπιον του σώματος, το επενδυτικό ενδιαφέρον που πρόσφατα «καλλιεργήθηκε» στο εξωτερικό. Όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη πρόταση αφορά το μάνατζμεντ της κιτρινόμαυρης εταιρίας για ένα διάστημα τριών ή τεσσάρων ετών, με τα μέλη της Λέσχης να καλούνται να αποφασίσουν για το αν θα δώσουν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ή όχι.

Το μέλος της διοίκησης, κ. Δημήτρης Σαρρής, μιλά στο novasports.gr γι αυτή την πολύ κρίσιμη γενική συνέλευση η οποία βρίσκεται, πια, προ των πυλών…

Πως περιμένετε κ. Σαρρή αυτή τη γενική συνέλευση της Λέσχης;         

«Αυτό που περιμένω είναι  μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης η οποία θα αφορά το παρών και το μέλλον του Αρη. Χωρίς απαραίτητα να θίξουμε τα κεκτημένα των τελευταίων ετών, θεωρώ πως μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια κουβέντα η οποία θα αφορά το γενικότερο τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Αυτό που περιμένω επίσης, είναι να γίνει, για μια ακόμη φορά, μια εποικοδομητική κουβέντα, μια συζήτηση από την οποία κερδισμένος θα βγει μόνο ο Αρης».

-Είναι η πιο κρίσιμη γενική συνέλευση από την ημέρα που ιδρύθηκε η Λέσχη;

« Όχι, δεν θα το έλεγα. Θα έλεγα όμως πως είναι μια γενική συνέλευση η οποία μπορεί να αποδειχθεί η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών. Πάω κι εγώ, όπως όλα τα μέλη, προκειμένου ν’ ακούσω τις προτάσεις. Νομίζω πως πρέπει να εξετάσουμε όλα τα πιθανά θέματα που θα τεθούν μ’ ένα πιο ευρύ πνεύμα και πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου».

-Πως αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιων επενδυτών στα κοινά της ΠΑΕ; Πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό, ήταν αδιανόητο για τον Αρη…

«Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, με την τρομακτική οικονομική κρίση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μας οδηγούν αναπόφευκτα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Προσωπική μου άποψη είναι πως το ιδεατό θα ήταν να προχωρήσουμε σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε θέσει όταν ξεκινούσε το εγχείρημα της Λέσχης, ωστόσο οι συνθήκες έχουν αλλάξει και στη πράξη αποδεικνύεται πως ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίξει αυτό το όραμα όπως θα θέλαμε. Επομένως θα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να εξετάσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα, έστω και βραχυπρόθεσμα, ούτως ώστε όταν οι συνθήκες διαφοροποιηθούν να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση».         


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.