Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μπόατενγκ

«Νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου τέθηκε ο Έρικ Μπόατενγκ, με τον Άργυρη Πεδουλάκη να βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη στη φροντ λάιν του Περιστερίου.

 «Νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου τέθηκε ο Έρικ Μπόατενγκ, με τον Άργυρη Πεδουλάκη να βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη στη φροντ λάιν του Περιστερίου. Ο Βρετανός σέντερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί (θλάση πέντε εκατοστών) στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (31/12) και είχε τεθεί αρχικά για 20-25 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, παραπονέθηκε εχθές το βράδυ για έντονους πόνους στο αριστερό πόδι και αμέσως διακομίσθηκε στο Ιατρικό Περιστερίου για εξετάσεις.


Τα αποτελέσματα μόνο ευχάριστα δεν ήταν, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν θρόμβωση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για 4 έως 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο άτυχος Βρετανός διεθνής θα παραμείνει στο Ιατρικό Περιστερίου μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.