Τσουκαλάς: «Σημαντικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Ο Έλληνας μέσος υπογράμμισε πως η ομάδα του πήρε δίκαια τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο Τσουκαλάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την χθεσινή νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου: “Πήραμε μεγάλη νίκη. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα. Υπήρχαν και τα θέματα με τον προπονητή αλλά η ομάδα επικεντρώθηκε στον αγώνα”.

Για το τέρμα που πέτυχε στο 89ο λεπτό: “Όλο αυτό χρειαζόταν γιατί βγήκε από όλη την πίεση της εβδομάδας και πιστεύω ότι με το γκολ μου κλειδώσαμε την νίκη. Με το σφύριγμα του αγώνα έφυγε όλο το βάρος από πάνω μας”.

Για τα εκτός έδρας ματς:  “Πρέπει να κρατήσουμε αυτό που έγινε χτες και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

Για την κατάσταση της ομάδας: “Νομίζω πως όλη αυτή την εβδομάδα και τις προηγούμενες 15 ημέρες, με με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην ομάδα μας υπάρχει μια συσπείρωση και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα. Βγάλαμε δυναμισμό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το οποίο είχε να γίνει πολύ καιρό και είχα να το δω καιρό. Νομίζω ότι αν κρατήσουμε αυτό μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια”.

Για τον ατρόμητο: “Ο Ατρόμητος ήθελε να πάρει την νίκη μιας και στα τελευταία παιχνίδια έδειξε αυτά που έπρεπε και ότι έβρισκαν τα πατήματά τους. Ελπίζω να βρει τον δρόμο του ο Ατρόμητος καθώς έχει πολύ καλούς παίκτες”.

Για τα Γιάννενα: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πέρυσι ωστόσο στο τέλος δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Πιστεύω πως φέτος αν κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά ελπίζω να μας δώσουν αυτά που αξίζουμε”.

Για το ποια πιστεύει ότι είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος: “Η πιο ευχάριστη έκπληξη πιστεύω ότι είναι ο Πανιώνιος καθώς βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και το έχει κάνει κι’ άλλες χρονιές”.

Για το ποια ομάδα θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ: “Η Μπάγερν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.