Καμία ανησυχία στον ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Νιόν της Ελβετίας η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA που εξετάζει την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Νιόν της Ελβετίας η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA που εξετάζει την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ.
Στην έδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βρίσκονται ο Θόδωρος Ζαγοράκης με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Αλκη Μαυροφρύδη και τον νομικό εκπρόσωπο Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Ο πρόεδρος του “Δικεφάλου” με τους συνεργάτες του θα αναλύσουν τις κινήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα (αποδέσμευση Κοντρέρας, Λεονάρντο, Αρίας, Σπαντάσιο, πώληση Βιεϊρίνια), με στόχο να μειωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ποδοσφαιριστές και να τηρηθούν όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό όσα επιτάσσει το “Financial Fair Play”.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να υποβληθεί στο σχετικό έλεγχο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχει υποχρεώσεις για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ με την Ουντινέζε και να διαπιστωθεί ότι είναι σύννομος, σε οικονομικό επίπεδο, με όσα θέλει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.