Βούζας: «Ουδέποτε ήταν απλήρωτοι οι παίκτες μας»

Μετά τη διοίκηση της Παναχαϊκής και ο προπονητής Βασίλης Βούζας διέψευσε ότι προχώρησε σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες η αχαϊκή ΠΑΕ αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα.

Μετά τη διοίκηση της Παναχαϊκής και ο προπονητής Βασίλης Βούζας διέψευσε ότι προχώρησε σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες η αχαϊκή ΠΑΕ αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα.
Ο τεχνικός της πελοποννησιακής ομάδας υπογράμμισε ότι τα λόγια που είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό παρερμηνεύτηκαν.

Σε δήλωσή του στο σάιτ της ΠΑΕ, ο Βούζας τονίζει:
«Πληροφορήθηκα από διαδικτυακό site και από ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών και της Πάτρας δηλώσεις μου που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ Παναχαϊκή και τις μεταγραφές περιόδου Ιανουαρίου.
Ανεπιφύλακτα δηλώνω ότι η δημοσιογράφος που μετέδιδε τις δηλώσεις μου, είτε τις παρερμήνευσε, είτε παράκουσε αυτά τα οποία είπα.
Η πραγματικότητα για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικά από τα οικονομικά δεδομένα των υπόλοιπων ομάδων της κατηγορίας.
Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή ουδέποτε έμειναν απλήρωτοι όπως έχω πληροφορηθεί και για το διάστημα που εγώ δεν ήμουν προπονητής της ομάδας.
Η δήλωσή μου ότι θα επιβιώσουν μόνο οι ομάδες που έχουν κόσμο αφορούσε το μέλλον του ποδοσφαίρου και το μέλλον της Παναχαϊκής αφού όπως έχω πληροφορηθεί μέχρι σήμερα η προέλευση των οπαδών της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι τέτοια που δεν καλύπτονται καν τα λειτουργικά έξοδα.
Όσον αφορά τη δήλωση την οποία φέρομαι ότι έκανα περί της αξίας των μεταγραφών της ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι το περιεχόμενο αυτής της δήλωσης είναι το αντίθετο από ότι είπα εγώ.
Εγώ δήλωσα ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή αντί να αγοράσει αμφιβόλου αξίας και μεγαλύτερους σε ηλικία ξένους και Έλληνες ποδοσφαιριστές, προτίμησε να αποκτήσει γνωστούς Έλληνες και ξένους νεαρής ηλικίας και καταξιωμένους στην Β’ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαιριστές, απόδειξη αυτού του οποίου λέω είναι ότι μετά τον Ιανουάριο στην 11αδα και σαν πρώτες αλλαγές αγώνων είναι οι Πουρής, Βλασόπουλος, Κωνσταντινίδης, Παπαστεργίου, Σκαρτσίλας, Θεοδωρέλλης, Antoni, Ouattara και Em Mpia».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.