Βαλβέρδε: «Μας δυσκόλεψε ο Πιερικός»

Στις αρκετές δυσκολίες που δημιούργησε ο Πιερικός στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις αρκετές δυσκολίες που δημιούργησε ο Πιερικός στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βάσκος τεχνικός σχολίασε  τον αγωνιστικό χώρο αλλά και την εμφάνιση του Φραν Γέστε.

«Ο Πιερικός ήταν πολύ καλός αντίπαλος, έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς από την αρχή του ματς. Πάντα είναι δύσκολα τέτοια παιχνίδια για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, καθώς αυτές από την μικρότερη κατηγορία έρχονται με μεγαλύτερο κίνητρο. Ο Πιερικός μάς έκανε δύσκολη την αποστολή και αντιμετωπίσαμε προβλήματα μέχρι να βάλουμε το δεύτερο γκολ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Όλοι έμαθαν να παίζουν στους δρόμους και έχουν παίξει στην καριέρα τους και σε άλλους κακούς αγωνιστικούς χώρους. Αυτό το γήπεδο είναι όπως όλα τα άλλα και οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν σε όποιες συνθήκες και αν βρίσκουν μπροστά τους».

Τέλος όσον αφορά την εμφάνιση του Φραν Γέστε είπε: « Η σημερινή νίκη δεν φέρει μόνο την υπογραφή του Γέστε, αλλά όλων των παικτών που βοήθησαν. Έχει κάποια ποιότητα ο Φραν, αλλά αντίστοιχη έχουν και ορισμένοι συμπαίκτες του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.