Στροφή στο κύπελλο

Η ΑΕΚ στρέφει πλέον την προσοχή της στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όπου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ στρέφει πλέον την προσοχή της στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όπου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους τη νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού, στο αθηναϊκό ντέρμπι, όπου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έμεινε ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλει από τους παίκτες του να βελτιώσουν την εικόνα τους, στο προσεχές μέλλον. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Ένωσης με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο της, σε συνολικά τέσσερα ντέρμπι, στα οποία μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ. 

Ο Πογιέτ θα έχει στη διάθεσή του για τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο τους Πέτρο Μάνταλο και Ροντρίγκο Γκάλο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, λόγω τιμωρίας. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα μπορεί να υπολογίζει και στον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ο οποίος θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αντιθέτως, εκτός «μάχης» για το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο έχει τεθεί ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος αποχώρησε με θλάση από το ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.