Αθπιλικουέτα: “Δεν ήταν έτοιμος ο Ολυμπιακός”

Στη Μαρσέιγ περιμένουν έναν διαφορετικό Ολυμπιακό σε σχέση με αυτόν του πρώτου μέρους, όπως υποστήριξε ο άσος των πρωταθλητών Γαλλίας, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Στη Μαρσέιγ περιμένουν έναν διαφορετικό Ολυμπιακό σε σχέση με αυτόν του πρώτου μέρους, όπως υποστήριξε ο άσος των πρωταθλητών Γαλλίας, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

“Προερχόμασταν από μία εντός έδρας ήττα από τη Ρεν και δεν είχαμε περιθώριο να χάσουμε στο πρώτο ματς των ομίλων. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα επίσημο ματς στα πόδια του, εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό και πήραμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ σοβαρά, ήμασταν συγκεντρωμένοι, πετύχαμε ένα γκολ και φτάσαμε στο στόχο μας.

Στο δεύτερο ματς, με τη Ντόρτμουντ που είναι εξαιρετική ομάδα, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων και νικήσαμε με 3-0. Στους αγώνες του Champions League παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Στα ματς με την Άρσεναλ, ειδικά το πρώτο παιχνίδι μάς άφησε μία πικρή γεύση. Καταφέραμε να τους περιορίσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις και χάσαμε. Νωρίτερα είχαμε χάσει ευκαιρίες να προηγηθούμε εμείς. Στο ματς του ‘Emirates’ η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.