Μαγαζί… γωνία ζητά προϊστάμενο!

Μπορεί να είναι το καλύτερο... μαγαζί της πιάτσας. Να έχει τη λάμψη και την αίγλη λίγων. Να προσφέρει το καλύτερο υλικό για να δουλέψεις. Όμως παράλληλα, στη μετά Ζιντάν εποχή είναι και δύσκολη απόφαση να το αναλάβεις!

Περισσότερες από εκατό νίκες σε λιγότερο από δυόμισι χρόνια. Ένα πρωτάθλημα αλλά και τρία τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ! Η δουλειά του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της αγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Γι αυτό μιλούν τα τρόπαια, αλλά και το γεγονός ότι το αφεντικό, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει στο ενεργητικό του 11 προπονητές σε διάστημα 13ων ετών στην προεδρία του.

Γεγονός που από τη μία τον βοηθά – αφού το έχει ξανακάνει – να αναζητήσει την καλύτερη λύση μετά την αποχώρηση του «Ζιζού», από την άλλη όμως κάνει δύσκολη τη ζωή του.

Όταν ο προηγούμενος έχει πάρει τρία συνεχόμενα Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο επόμενος έχει μόνο ένα δρόμο να διαβεί. Κι επειδή… δεν παίζει μόνος του, ακόμη κι αν μιλάμε για την πολυνίκη της διοργάνωσης, δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή…

Σαφώς και υπάρχει το έμψυχο δυναμικό και οι προϋποθέσεις για να ξαναπάρει η Ρεάλ το τρόπαιο. Αναμφίβολα το ξεκίνημα της επόμενης διοργάνωσης θα έχει το δικό της όνομα στα φαβορί. Άλλωστε είναι τροπαιούχος. Όμως είναι επίσης αλήθεια πως το δύσκολο είναι να μένεις στην κορυφή. Κι αυτό το κατάφερε η «Βασίλισσα», τουλάχιστον σε ότι αφορά στην Ευρώπη, γιατί στο πρωτάθλημα η Μπαρσελόνα είχε αντιρρήσεις…

Τα ονόματα που κυκλοφορούν στην… πιάτσα είναι μάλλον τα αναμενόμενα. Ο Μαουρίτσιο ποκετίνο έχει κερδίσει όλο τον κόσμο (και όχι μόνο αυτόν της Τότεναμ) με το ποδόσφαιρο που παίζει η Τότεναμ και είναι ευτυχισμένος στο Λονδίνο.

Ο Κλοπ μπορεί να μην έχει πάρει το πολυπόθητο πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ, όμως κι αυτός με αργά αλλά σταθερά βήματα βαδίζει προς την κορυφή. Άλλωστε τη διεκδίκησε στην Ευρώπη από τη Ρεάλ στα τέλος του Μάη. Είναι το απόλυτο αφεντικό σε έναν από τους σπουδαιότερους συλλόγους του κόσμου. Άρα ποιος ο λόγος να φύγει…

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επίσης αισθάνεται ασφάλεια στη Γιουβέντους. Παίρνει το πρωτάθλημα, προσπαθεί για τον στόχο της ευρωπαϊκής κορυφής, όμως τυχόν απώλειά του δεν συνιστά και αποτυχία.

Ο Γιόακιμ Λεβ προτιμά να ασχολείται μόνο με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας και να μην εμπλακεί στην καθημερινότητα κάποιου συλλόγου, πόσο μάλλον αυτού του συλλόγου, γιατί δε τον ενδιαφέρει μεγαλύτερη πίεση και στρεσάρισμα. 

Ονόματα όπως του Γκούτι, του Μίτσελ, του Μίκαελ Λάουντρουπ, του Αντόνιο Κόντε που έχει δουλειά πάντως στην Τσέλσι ή του Αρσέν Βενγκέρ, έχουν δει των φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. 
Δεδομένα ο Πέρεθ εξετάζει όλα τα σενάρια. Ίσως μπορούμε να περιμένουμε και κάποια έκπληξη. Άλλωστε και η πρόσληψη του Ζιντάν δεν ήταν (θεωρητικά) η επικρατέστερη επιλογή όταν έγινε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.