Συγκέντρωση ζήτησε ο Μαρκόπουλος

Να παίξουν με συγκέντρωση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας ζήτησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων

Να παίξουν με συγκέντρωση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας ζήτησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει η ομάδα του ενώ παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει να παίξουν με προσήλωση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά κόντρα στον Ίκαρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος: «Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο Ικαρος έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα και έχει ενισχυθεί με την απόκτηση των Μπάξτερ, Βασίλιεβιτς και Μπεκ. Εμείς έχουμε τα προβλήματά μας, πρέπει να δούμε και ποιοι θα είμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με συγκέντρωση στο παιχνίδι και προσήλωση σε αυτά που έχουμε πει, ιδιαίτερα στην άμυνα, αλλά και επιθετικά».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αράπης ανέφερε: «Τον Ικαρο τον αντιμετωπίσαμε και στο ξεκίνημα της σεζόν για το Κύπελλο, αλλά από τότε είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ιδιαίτερα με τις προσθήκες που έκανε το τελευταίο διάστημα και έχει δυναμώσει σε σημαντικό βαθμό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να ανασυνταχθούμε για τη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.